2019. gada vasaras sezona sāksies jau 29. maijā

28.05.2019

Sveiciens visiem ⚽️ draugiem! Esam ļoti tuvu sezonas sākumam - 7:7 sezona sāksies šo trešdien. Futbols Cēsis pilsētas stadionā būs katru trešdienu līdz augusta beigām. Spēles 18:45, 19:45 un 20:45. Katra 2x25 minūtes gara.

Šis gads ir nācis ar komandu pieaugumu skatoties pēc pagājušās vasaras sezonas. Šajā sezona Cēsu futbola čempionātā startēs rekordskaits komandu – 14 (!), kas nozīmē, ka 13 komandas mēģinās gāzt no troņa SK Spēks, kas šobrīd ir vasaras un ziemas sezonas čempioni. Jāpiemin, ka šajā sezonā no Valmieras ir pieteikušās 6 komandas. 

Čempionāta izspēles kārtība: tiks izspēlēts viens aplis, katra komanda ar katru aizvadīs vienu spēli, kas kopsummējas 13 spēlēs sezona katrai komandai. Katru otro nedēļu trīs spēles tiks aizvadītas, Valmieras olimpiskajā centrā. Šis gan attiecas uz Valmieras komandām, jo tikai savstarpējās spēles viņi aizvadīs Valmierā. Turnīra ietvaros tiks noskaidrota arī Valmieras 7:7 labākā komanda.

Gaidīsim no visām komandām lielu ciņas sparu, degsmi un intrigu turnīra tabulā visas sezonas garumā. Tāpat gaidām arī stadionā katras komandas atbalstītājus, lai justu līdzi sev tuvākajai komandai un no malas motivētu spēlētājus rādīt labāko spēli. Sports Cēsīs, tiekamies jau šo trešdien, Cēsu pilsētas stadionā!